Marianne Bastue

Psykomotorisk Terapeut

Faglig profil

Marianne er Psykomotorisk Terapeut og afslutter snart uddannelsen til Totum Kropsterapeut.

Krop og sind ER hinanden! Og med udgangspunkt i kroppen arbejder Marianne helhedsorienteret med den bagage klienten har med sig via tanker, følelser og oplevelser. Kropsterapi er velegnet til både smerter og specifikke symptomer samt stress, angst, dårlig søvn og manglende overskud.

Hun anvender afspændende og pulserende massage samt dybe tryk, åndedræt, samtale og stræk af kroppen. Hermed afspændes ømme, overspændte og trætte områder i kroppen. Kropsterapeutisk behandling er dybdegående og procesorienteret fordi der arbejdes med sammenhængen mellem krop og psyke.

Om Marianne

Marianne har en psykologisk og pædagogisk baggrund kombineret med et unikt manuelt håndværk gennem både psykomotorik og Totum Kropsterapi.

Hendes tilgang er holistisk og betragter krop og sjæl i en helhed. Hun brænder for den manuelle behandling, og har især kompetencer og interesse indenfor hovedpine, skulder/nakke problematikker, kæbespændinger, stress tilstande, smerter, søvnproblemer og uro i kroppen.

Hos Marianne er du i trygge og varme hænder med fokus på ro og nærvær. Kropsterapi løsner effektivt spændinger i muskulaturen, beroliger nervesystemet, og hjælper dig til at finde indre ro, og mærke kropsligt velvære med mere overskud og energi til hverdagen

Specialer

  • Kropsterapi (krop/psyke sammenhæng)
  • Hovedpine
  • Skulder & nakke
  • Stress & angst
  • Øreakupunktur & NADA

Andre behandlere

Mette Rønager Kold

Zoneterapeut & sygeplejerske

Synne Andersen

Coach & Terapeut