Marianne Bastue

Psykomotorisk Terapeut

Faglig profil

Marianne er Psykomotorisk Terapeut og Totum Kropsterapeut - suppleret med en lang række kurser indenfor moderne alternativ behandling.

Krop og sind ER hinanden! Og med udgangspunkt i kroppen arbejder Marianne helhedsorienteret med den bagage klienten har med sig via tanker, følelser og oplevelser. Kropsterapi er velegnet til både smerter og specifikke symptomer samt stress, angst, dårlig søvn og manglende overskud.

Hun anvender afspændende og pulserende massage, dybe akupressur tryk, åndedræt og samtale. Hermed afspændes ømme, overspændte og trætte områder i kroppen, og der kan skabes kontakt til ophobede følelser, konflikter og traumer. Kropsterapeutisk behandling er dybdegående og procesorienteret.

Om Marianne

Marianne har en psykologisk og pædagogisk baggrund kombineret med et unikt manuelt håndværk gennem både psykomotorik og Totum Kropsterapi.

Hendes tilgang er holistisk hvor krop og sjæl betragtes i helhed. Hun er nysgerrig på mennesker og brænder for den manuelle behandling. Hendes kompetencer og interesser især indenfor hovedpine, skulder/nakke problematikker, kæbespændinger, stress tilstande, smerter, søvnproblemer og uro i kroppen.

Hos Marianne er du i trygge og varme hænder med fokus på ro og nærvær. Kropsterapi løsner effektivt spændinger i muskulaturen, beroliger nervesystemet, og hjælper dig til at finde indre ro, og mærke kropsligt velvære med mere overskud og energi til hverdagen

Specialer

  • Kropsterapi (krop/psyke sammenhæng)
  • Hovedpine
  • Skulder & nakke
  • Stress & angst
  • Øreakupunktur & NADA

Andre behandlere

Mette Rønager Kold

Zoneterapeut & sygeplejerske

Rikke Birgitte Juul

Psykoterapeut, MPF

Signe Mathilde Dalsgård

Reikimester & coach

Synne Andersen

Coach & Terapeut