Mette Rønager Kold

Zoneterapeut

Mette Rønager Kold

Kontaktinfo:

Mekozo zoneterapi v/sygeplejerske Mette Rønager Kold

Tlf: 4240 5001

Mail: mette@mekozo.dk

www.mekozo.dk

Faglig profil

Zoneterapi er trykpåvirkning på bestemte punkter under fødderne. Via energibaner (meridianer) påvirkes og øges blodgennemstrømningen til de responderende dele af kroppen, som således får tilført ny energi. Dermed aktiveres kroppens selvhelbredende kræfter.

Som zoneterapeut arbejder man ud fra et holistisk menneskesyn, dvs. man ser det hele menneske med krop, sind og ånd for at finde årsager til ubalancer, sygdom og symptomer. Fx. kan ubearbejdede følelser oplagres i kroppen og give forskellige symptomer senere i livet.

Zoneterapi kan bl.a. hjælpe på:
Migræne, stress, astma, allergi, hormonelle problemer, fordøjelsesproblemer, spædbarnskolik og senfølger af Covid. Zoneterapi styrker immunforsvaret og giver generelt dejligt velvære.

Om Mette

Mette er uddannet og RAB godkendt Zoneterapeut samt fysiurgisk massør fra Den Danske Zoneterapeutskole.

Hun har samtidig en baggrund som sygeplejerske, og arbejder to dage ugentligt på en øjenklinik. Mette har gennem årene arbejdet på forskellige sygehusafdelinger og været 15 år i ”Relocation branchen”. Den røde tråd har altid været at hjælpe andre.

Hun brænder for zoneterapien, som kan afhjælpe mange lidelser. Med hendes sundhedsfaglige baggrund som sygeplejerske giver det mening at kombinere det etablerede sundhedssystem med den mere alternative tilgang til kroppen.

Mette er gift og bor i Nærum. Nyder sin store familie med børn, svigerbørn, bonusbørn og børnebørn.

Specialer

  • Zoneterapi
  • Zoneterapi til spædbørn
  • Fysiurgisk massage af nakke og skuldre
  • Japansk Lifting

Andre behandlere

Marianne Bastue

Psykomotorisk Terapeut

Rikke Birgitte Juul

Psykoterapeut, MPF

Signe Mathilde Dalsgård

Reikimester & coach

Synne Andersen

Coach & Terapeut